maandag, april 13, 2009

We lopen op schema!!!

Hallo trouwe lezers,

Gistermorgen werd Christien opgebeld door Twan, hierin gaf hij aan dat hij graag heeft dat mama erbij is, want Twan had weer veel pijn en werd hierdoor onrustig. Christien had mij opgebeld waarin ze vertelde dat Twan zich echt niet lekker voelt en de tijd voor Twan moeilijk door te komen is, ze vond het wel heel zielig, want ze kon niet meer doen dan een beetje moed inpraten en hem ondersteunen door vooral aanwezig te zijn. Ze is vannacht blijven slapen en vanmorgen ging het al weer een beetje met Twan. De up en down blijven de komende dagen nog wel heel variabel.

De anesthesist had Twan pijnmedicatie toegediend, dit krijgt hij via een pomp. Verder is zijn opiumpreparaat vervangen door een andere, dat meer geschikt is voor Twan. Momenteel heeft Twan veel last van zijn borstbeen, deze hebben ze tijdens de operatie moeten doorzagen en het herstel daarvan duurt nog een tijdje. Morgen of overmorgen gaan ze kijken of ze de laatste drain kunnen verwijderen, want het vochtgehalte is sterk afgenomen.

Voordat Twan op de longafdeling kwam hebben we met zijn allen iets te hoog van stapel gelopen en dachten dat Twan al aardig hersteld was, omdat hij van de I.C. af mocht. Het was daarom wel even schrikken dat Twan de laatste 3-4 dagen nog zo zwak was. Twan heeft nog weinig kracht, vooral in zijn armen en zal dus nog goed moeten aansterken voordat hij weer normale handelingen kan verrichten, een telefoon vast houden kost bijvoorbeeld al veel moeite. Vandaag was dokter van de graaf langs geweest die mededeelde dat het herstel op schema loopt, Twan zal dus nog een tijdje de pijn moeten overwinnen en zijn kop boven water houden.

[mark]

17 reacties:

Bjorn zei

Hey Twan,

Nog even flink doorbijten jongen. Jouw mooie nieuwe leventje staat om de hoek te wachten op je. Heel veel sterkte en zet hem op !!!

Gr Bjorn.

Anoniem zei

twannie hou vol.
de hekkies

jolanda zei

Hoi Twan,
Mooi op schema ...... houe zo!!
Wat fijn dat je allemaal mensen om je heen hebt die je zo ontzettend steunen!! Al is het "gewoon" er zijn. Jullie zijn allemaal kanjers!
En zo komen jullie en vooral jij, Twan, er wel. We blijven duimen voor je dat de pijn snel zal afnemen.
Groetjes van fam. Abma

Anoniem zei

Nog effe geduld. Komt allemaal goed.
Je bent goed op weg naar je second life
Gr Jolanda (moeder cf-er)

Anoniem zei

Hey Twanneman
Hou vol maatje. Je hebt al zolang geknokt en die laatste lootjes gaat jou ook lukken. Ik zie je snel weer. Groetjes; Jan en Riet

Rianne zei

twannie, nog ff volhouden he!! na al die pijntjes krijg je strax een mooi nieuw leven waarin je heel veel leuke dingen weer kunt doen!

heel veel sterkte!

liefs Rianne

Anoniem zei

hey toppertje

Het is echt echt zwaar voor je om zo te lezen!

Kon ik je maar helpen, maar heb hoop en geloof Twanneman...Komt goed! En je doet het al zo goed!

Zet hem op Toppertje!!

Liefs xx oja Monique

Anoniem zei

We kunnen ons waarschijnlijk geen enkele voorstelling maken van de pijn die jij nu moet doorstaan. We willen je graag moed inpraten, maar jij moet dit alles doormaken en wij staan alleen maar van een afstand te kijken.
Twan, we denken aan je. Heel veel sterkte!
Tesse, Kay, Jinte, Rien en José

lielie zei

Kom op Twan,you can do it!!!!
We denken aan je!

dikke kus lielie

Anoniem zei

Ha twan en familie, IK wens je veel sterkte en goede moet met je herstel het is niet niks ,maar we leven allemaal met jullie mee en vooral voor jou.
Hou de moet er in en zet hem op ik zie het wel via de secoud life hoe en wat veel sterkte gr klant van cristien.

r.vangerderen zei

Twannie,

Kom op kerel, je ligt verder op schema dan ik met trainen voor onze 10 kilometer! De pijn is klote, maar een second life is zo mooi! Hou vol en tot snel!

Rik

Anoniem zei

Hoi Twan ik hoop dat het nog een beetje gaat met je Het duurt ook allemaal zolang maar ik weet je bent een vechter en je komt hier wel doorheen ik wens je toch nog heel veel sterkte met alles en zal blijven duimen en kaarsjes blijven branden (zet hem op) groetjes Margriet.

Anoniem zei

Hallo,
een volstrekt onbekend iemand ben ik voor jullie. Ik woon in Zeeland en heb je situatie een beetje gevolgd via de regionale blaadjes. En daarom wil ik je heel veel succes en beterschap wensen! Wat goed dat er longen voor je beschikbaar waren. Zo zie je het nut van donoren nog weer eens. Ook van mij mogen ze alles hebben als het ooit zover is. Twan, beterschap en zet 'm op! Gr. Ilse.

Cor en Nell zei

Hoi Twan,

Wij zijn blij om te horen dat het toch allemaal volgens schema loopt!
Kan me ook goed voorstellen dat je vindt dat het sneller moet, en pijn wil je ook niet hebben!
Maar Twan je moet even doorknokken en dat gaat jou lukken!!!
Mark bedankt voor de goede en duidelijk informatie.
Groetjes aan Peter en Cristien

Anoniem zei

Twan, ga ervoor, het is de moeite waard. We hebben enorme waardering voor je. groetjes Wiet Ine en kids.

Tamara M. zei

Hey twanneman

Alles nog steeds op schema daar?Hopelijk is geen nieuwsnog steeds goed nieuws!
Ik hoop dat je pijn afneemt, zodat je goed aan je herstel kunt werken!

liefs Tamara

Anoniem zei

Volhouden Twan! Je nieuwe leventje ligt al voor het grijpen!
Veel liefs van iemand die meeleest