zaterdag, april 11, 2009

Nog eventjes geduld!!

Vanavond ben ik bij Twan op bezoek geweest, hij was niet in staat om een bericht te typen. Twan voelde zich duizelig, uitgeput, moe en slaapt slecht. Hij ligt bijna de gehele dag in bed en is nergens toe in staat, boekje lezen, tv-kijken of iets anders zit er allemaal niet in. We hebben wel even goed kunnen praten, na wat aspirientjes ingenomen te hebben voelde hij zich na enkele uurtjes al een stukje beter, zo heeft hij zijn up en downs. Ik ben bang dat dat de komende dagen nog wel zo zal blijven. Zijn eerste bericht in zijn second life zal dus nog even op zich moeten wachten. Jullie hoeven je overigens geen zorgen te maken, zijn waardes zijn allemaal in orde!

[mark]

14 reacties:

Anoniem zei

Fijn dat je waardes in orde zijn. Niet elke jonge man van 25 kan dat zeggen in deze tijd dat de waarden en normen ver te zoeken zijn :)
Twan we wachten geduldig op jouw eerste bericht, maar Mark we vinden het heel fijn dat jij ons dan toch op de hoogte houdt!
Rien en José

Monique zei

Hee Twan,

Up's & downs horen erbij! Je zet forse stappen vooruit man! Lekker weer terug op de afdeling. Voor je het weet mag je gaan fantaseren ovver naar huis gaan!!!!!

Hou vol, je bent een kanjer. Super positief en dat helpt!!!

Greetz, Monique

Anoniem zei

Twan en familie, fijn dat alles nog goed gaat. Ik volg jullie met belangstelling. Het is nu een pittige tijd. Mooi om je nu op het leven na transplantatie te kunnen richten. Maar ook een hele omschakeling voor je lichaam en geest na een lange tijd waarin je alleen maar bezig was met 'overleven'. Dat vraagt veel van Twan (en familie) Alle goeds toegewenst gun jezelf rust en tijd om aan alle nieuwe dingen te wennen.
Groeten Anja
(cf, bijna 15 jaar na Longtransplantie)

Marion Somers zei

Neem rustig de tijd voor jezelf, we wachten rustig op jouw eerste bericht. Je hebt al weer een grote stap gemaakt, terug naar je "eigen kamer". Hou vol, bent en blijft een super kanjer!!!! Gr Marion

José zei

Heey Twan,
Doe maar lekker rustig aan het komt allemaal goed. Je hebt al flinke sprongen gemaakt in een week tijd. Superkanjer! Bijna van alle slangen en drains verlost echt geweldig!Wensen je `n heel spoedig herstel! En Mark super dat jij ons op de hoogte houdt!

Groetjes, Jan en José

Cobi zei

Hoi Twan,
Wat een goed nieuws dat je fijn weer op je eigen kamer bent!
Een teken dat je weer een stap vooruit bent gegaan, en dat je kan gaan dromen over naar huis gaan!
En dat je nu zo moe bent is volgens mij alle emotie die er nu uit komt,je was al die jaren aan het overleven, en nu mag je gaan leven en genieten.Je bent een kanjer en blijf vooral positief.
En samen met je geweldige familie ga je het zeker redden!
Groetjes en heel veel sterkte Cobi.

Anoniem zei

Niet zo gek hoor Twan! Neem lekker de tijd om bij te komen! EN het is ook niet niks! Take youre Time!!

Monique xx

Anoniem zei

Hey Twan,

ik lees net dat je een nieuwe long hebt gekregen. Sterkte met het herstel!
Hoop dat je snel zelf je ervaringen kan beschrijven.

groet,
Rens

lielie zei

We wachten geduldig af, neem de tijd. liefs Annelie

Jan Hoogweg zei

Het gaat allemaal goed komen. Hou vol! En weer bedankt voor de update.

Groeten,
Jan

Anoniem zei

Als buurvrouw van (tant Rini) Rini van den Brand heb ik ook meegeleefd en vandaag de website gelezen. Ik wens jou Twan veel sterkte en beterschap toe, want het zal zijn tijd toch nodig hebben. Maar met jouw familie heb je toch maar geboft. Jouw broer bedank ik voor zijn inzet om iedereen op de hoogte te houden.
Groetjes van Gesca Dobbelsteen

Anoniem zei

diepe respeckt !!!!!!!hou vol !!!!

Paul van den Elsaker zei

Beste Twan,

Fijn dat je op de goede weg bent! Neem de tijd voor je eerste update van je weblog! De uitputting, vermoedheid, het feitelijk nog nergens kracht voor hebben is zo herkenbaar voor mij. Lange tijd heeft je lichaam nauwelijks kracht meer gehad en dan de longtransplantatie er achteraan vergt gewoon het laatste stukje energie dat er nog over is.

Het eerste mailtje dat ik zelf weer zelfstandig schreef na mijn longtransplantatie heb ik moeten verdelen over twee avonden. Het concentreren op de tekst was al een opgave op zich!
Het nog half 'stoned' zijn van de morfine speelde daarin bij mij een grote rol. Heb je trouwens ook een beetje kunnen genieten van de morfine? Ik heb destijds in elk geval de mooiste, meest bijzondere beelden van mijn leven gezien! Vooral in de waak/slaap momenten ontstonden deze inclusief de mooiste muziek. Ik heb destijs de verpleegkundigen nog gevraagd waarom mijn buurman/vrouw de muziek toch zo hard aan had staan! Toch zat het echt tussen mijn eigen oren! Het waren levensechte beelden en geluiden!

Ik wens je een goede opgaande lijn in de komende tijd. Het kost wat aan energie en doorzettingsvermogen maar je krijgt er ook iets heel bijzonders voor terug!

Groetjes,

Paul van den Elsaker

Anoniem zei

Hey Twan,

Je gaat de goede kant op.
Je bent al zo snel, zo ver, elke dag nu een stapje vooruit.

Nog even volhouden!

Liefs Wendy