donderdag, april 16, 2009

Twan doet het goed!!

Na de transplantatie, de zware tijden op de Intensive Care en het pijnlijk herstellen op de longafdeling voelt Twan zich sinds tijden weer heel goed. Hij is de laatste dagen in zijn nopjes, hij ziet er goed uit en is al veel actiever dan voorheen. Zo heeft hij de laatste dagen goed gegeten, met enige regelmaat is hij uit bed geweest om vervolgens een stukje te wandelen op de loopband.

Sinds vandaag zit Twan nergens meer aan vast waardoor hij vrij kan rondlopen, zonder rekening te houden met al die slangen. Dat zal voor ons straks thuis ook even wennen zijn. Normaal gesproken konden we Twan makkelijk opsporen door simpelweg zijn slangen te volgen. Het zal nog wel ongeveer 2 weken duren voordat Twan definitief naar huis mag, wanneer er onderweg geen tegenslagen komen.

Twan is nog niet helemaal helder van geest, het zal nog eventjes duren voordat hij alles weer op een rijtje heeft in zijn hoofd. Zo is het al een hele opgave voor hem om hier een bericht te posten. Ik verwacht wel dat hij zéér binnenkort iets van zich laat horen!

[mark]

8 reacties:

Anoniem zei

Mark, wij zijn heel blij dat jij ons steeds voorziet van informatie. Dank je wel!
En Twan, geweldig om te lezen dat het toch elke dag steeds beter gaat. Heerlijk om geen slangen meer aan je lijf te hebben hangen. Het zal voor iedereen gek zijn om je te zien rondlopen zonder al die extra's. Gek maar FANTASTISCH!!!!
Groetjes, Rien en José

r.vangerderen zei

Twan,

Na ons msn gesprek gisterenavond ben ik helemaal opgelucht! Mark hield ons goed op de hoogte(waarvoor mijn grote dank Mark) maar om iets van jou zelf te vernemen is toch iets speciaals! Ik ging slapen met een glimlach op mijn gezicht! Waar "vreemde" mensen allemaal wel niet voor kunnen zorgen bij de mede mens!

Ik hoop dat je vandaag wat langer dan 3 minuten hebt kunnen lopen, mij is het niet gelukt vandaag ;-)

Keep up the good work Twan!!!!

Greetz Rik

Cor en Nell zei

Twan Gefeliciteerd,
Echt super je bent een kanjer!
Ga alvast genieten van de vrijheid die je hebt,zonder al die slangen!
Dan zal je zien dat je nu letterlijk en figuurlijk met sprongen vooruitgaat.

Groetjes Oom Cor en Tante Nell

Yehudith zei

Hey Twan,

Echt super om te lezen dat je het zo goed doet! Hopelijk wordt de pijn de komende dagen alleen maar minder, zodat je optimaal kan herstellen en zo snel mogelijk naar huis mag! Wat wel heeeeerlijk zal zijn na zo'n lange tijd, zou je t nog herkennen? ;)

Xx, Judith

Anoniem zei

Hoi Twan en fam
Super om dit te lezen!
Op naar je second life.
Gaat helemaal goed komen!
Gr Jolanda (moeder cf-er)

Marion Somers zei

Kei super, Twan, je kamer thuis is klaar voor je. Gr Marion (Post Oss)

José zei

Dat zijn prachtige berichten! En nergens meer aan vast zitten. Gefeliciteerd met je vrijheid en we hopen dat je hier nog heel lang van mag genieten, dat heb je echt verdient! Als je thuis bent ga je maar broodkruimels strooien dan zijn ze je zo weer op `t spoor. Ga zo door, dan ben je zo in De Reek!
Het ALLERBESTE! Groetjes, Ome Jan en Tante José

Anoniem zei

Cool, Twan met de Moonwalk op de loopband....tudududududu.

Goed weer Twan, en Mark je schrijft leuk!


Monique xx