vrijdag, november 07, 2008

Ja ik ben er nog

Mensen vroegen zich al af waar mijn blogs bleven. Maar ik heb weinig nieuws. Alles gaat ongeveer het zelfde als vorige week en die week daar voor. Het trainen gaat nog steeds wel redelijk. Al heb ik sinds maandag last van mijn schouder. Waarschijnlijk overbelast met sporten in combinatie met de koude lucht van de airco op mijn kamer.
Net ook weer gesport met de fysiotherapeut. En ondanks de kortademigheid ging dat best goed. Ik train nu met 1 been tegelijk zodat het minder moeite kost voor mijn ademhaling. Doe nu 60 kilo per been. Dus 120 kilo samen.

Vorige week hield het UMC Utrecht een estafette loop voor haar personeel. Iedereen kon mee doen met een groepje van 4. Mijn afdeling deed met 4 teams mee. Ook liep er nog een getransplanteerde collega CF-er mee. De opbrengst van de estafette gaat naar verschillende goeie doelen. www.sportenvoororganen.nl was er daar 1 van.
Vanuit mijn kamer kon ik alle deelnemers langs zien komen. Afd. B3-West liep in de shirtjes van "sporten voor organen" en waren dus vrij herkenbaar. Ik had zelf mijn kamer gemarkeerd dus zo konden we naar elkaar zwaaien als ze voorbij liepen. Haha.

's Avonds na de estafette sprak ik Bas die dus meeliep als getransplanteerde en stelde hij voor dat we volgend jaar met een team van 4 longtransplantatie patiënte meelopen. Dan kunnen we mooi onze doktoren uitdagen ;-)
Zou de patiënt het winnen van de medicie? U hoort het volgend jaar!
Nu nog een beetje optijd die longen dan kunnen we ons gaan voorbereiden op de 4 x 2,5 Km.

7 reacties:

Omi zei

Haa Twan, gaaf die estafetteloop! Volgend jaar loop jij gewoon al je doktoren eruit :).

Hang on daar he.

Liefs, Naomi

Bob zei

Je kunt op me rekenen!:)

Jannie zei

Hahaha ja goed idee! 2,5 km is ook geen grapje trouwens!
En je eerste sportblessure heb je al binnen, dat vind ik ook best een prestatie voor een cfer ;)

Monique zei

Hoi Twan,

Op welke kamer lig jij? Rob ligt op 17. Jij hebt gelukkig wel uitzicht op buiten he!?

Week 8 geloof ik he? Nou 8 is my lukky number, dus het kan niet lang meer duren wat mij betreft!

Succes!!!!!
We duimen hoor.

Groeten vanaf de overkant,
Robert en Monique

Fred zei

Hoi Twan,

leuk om te horen!

Was Martijn ook nog mee?

En had je nog nieuws over het modem??

groeten Fred

Anoniem zei

Hey Twan; Zeker gaan jullie winnen tegen de medicie. Met al die kilo s die je nu al wegdrukt moet dat zeker lukken. En wij staan langs de lijn om je aan te moedigen. Je bent een echte kanjer.
Groetjes Jan en Riet

Cycl0ps zei

Heej Twan,

Tof die estafette loop. Volgend jaar lekker mee lopen :D. Kom ik de champagne wel brengen als je als eerste die finish overloopt ;)

Sterkte kerel,

Groeten, Augus