zaterdag, februari 28, 2009

Week 9 en 10...

Gister is mijn status "hoog urgent internationaal" weer met 2 weken verlengd. Week 9 en 10 HU-I zijn dus weer veilig gesteld. Ik maak me hier voor de aanvraag wel altijd een beetje zorgen over. Want de criteria zijn hier heel streng voor. Maar afgelopen week ging het weer een stuk slechter en was het voor mij dus al wel duidelijk dat ik er op zou blijven.

Afgelopen week heb ik me veel misselijk en moe gevoeld. Het leek een beetje een griepje of zo. Helaas is deze gister overgeslagen op mijn longen en daarom gaat het nu, nét voor mijn verjaardag, een stuk minder. Dat wordt vandaag dus extra, extra vernevelen met medicijnen en het rustig aan doen. Want ja, morgen moet toch een beetje een feestje worden. Ik ben benieuwd ;-)

Ik laat jullie maandag wel weten hoe het was. (als ik dan inmiddels niet op de i.c. lig met mijn verjaardagscadeau).

donderdag, februari 26, 2009

Bijna jarig

Omdat ik zondag 1 maart jarig ben vroegen enkele mensen weer naar mijn adres.
Waarschijnlijk om pakketjes enzo op te sturen ofzo?

Hier is het nog een keer voor iedereen.


Twan Martens
afdeling: B3 West - kamer 29
p/a UMC Utrecht
Postbus 85500
3508 GA Utrecht

woensdag, februari 25, 2009

Stichting FOK

Heeyyy daar is ie weer. :-D
Carnaval weer achter de rug allemaal?

In Reek hebben ze het in ieder geval goed gevierd.
Met als hoogte punt een sponsor actie voor Stichting FOK. Mijn vrienden hadden tijdens het afsluitingsbal een programma in elkaar gezet, waarbij in de pauze shirts met opdruk "I (L) DeReek.com" werden verkocht. Deze moesten minimaal 10 euro kosten, meer mocht ook. Nou méér werd het ook! Ze hadden 150 stuks en daar is uit eindelijk meer dan € 6.300,- euro opgehaald voor FOK. Dit was eerst iets minder maar zelfs na de show kwam er nog geld binnen.

Hans was namens de stichting aanwezig en heeft een cheque in ontvangst genomen.

Bij deze wil ik alle inwoners van Reek bedanken voor hun steun en inzet voor Stichting FOK maar ook voor mijn familie en vrienden. Echt bijzonder dat de hele gemeenschap zo meeleeft met mijn situatie.
Mijn vrienden!

Meer foto's van deze middag vind je op: http://www.dereek.com/carnaval/ - ©Arjan Lemmers

Het shirt.

zaterdag, februari 21, 2009

Hoi \o

Ja ik leef nog ;-)
Nog steeds geen oproep gekregen en inmiddels 7 weken op de internationale wachtlijst.
Aankomende vrijdag weer herkeuring voor de HU I lijst.
Ja ik schrijf weinig de laatste tijd... maar ik maak hier ook zo weinig mee dus ik kan hier nog wel een half uur uit mijn nek gaan zitten kletsen maar daar zitten jullie ook niet op te wachten... Of wel?
Zeg het maar hoor ;-) Dan bedenk ik de volgende keer wel wat, haha.

maandag, februari 02, 2009

137 days and counting...

Ten tijde van mijn opname was het nog zomer 2008 en nu is het al weer bijna lente 2009. "Time flies when you're having fun" ;-) En "fun" heb ik zeker! Bijna elke avond houd ik een pyjamafeestje voor vrienden. Dat wil zeggen dat er bijna elke avond iemand hier blijft slapen en overdag is er ook altijd iemand om het mij toch wat makkelijker te maken. Want na zo'n 20 weken gaat het wel wat vervelen in je ééntje.
Van die 20 weken sta ik nu ook 4,5 week hoog urgent internationaal. Dit wil zeggen dat ik voorrang krijg op longen die beschikbaar komen in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk, Hongarije en Slovenië. Het kan zijn dat er nog een paar mensen voor me staan die al eerder op de internationale lijst geplaatst zijn. En met bloedgroep 0-positief is dat vrijwel zeker het geval. Die komt namelijk wat vaker voor dan andere bloedgroepen en is het dus wat langer wachten. Maar dat laatste waren we al achtergekomen inmiddels.

Verder gaat het wel stabiel nu met me. Ben bijna 2 weken van de antibiotica af en het gaat nog niet eens zo heel slecht. Hopelijk kan ik dit tot mijn transplantatie vol houden voordat ik verslaafd raak aan zo'n naald in mijn arm ;-)

Nou hier hebben jullie gelukkig weer wat leesvoer na al die tijd. Internet werkt nog steeds bijna niet en moet je het hierna dus weer doen met "geen nieuws is goed nieuws"
Als het echt veranderd of er "ander nieuws" komt dan laat ik het via-via wel weten.


Groeten en tot blogs!