zondag, december 13, 2009

In de krant...

8 reacties:

Veronica zei

Wow Twan,
Wat zie je er goed uit!!!
En neem dat van dit ouwejte maar aan. Ga er vanuit de mensen van jouw leeftijd dit ook zien.
Geniet ervan!!
Groetjes,
Veronica

lielie zei

Hell yeahhh!!

liefs Annelie

Tamara M. zei

Jeetje wat zie jij er goed Twanneman! Echt ik ben ontzettend jaloers op je nu, hopelijk komt dit voor mij ook snel dichterbij!! Echt je doet het super!!

xxx Tamara

Rianne zei

wauw.. jij ziet er goed uit! vet gaaf dat je in de krant staat :)

liefs Rianne

Anoniem zei

Supermen men!!


Liefs Monique xx

Anoniem zei

Rustig genieten van de zon in het groen, weg van massa’s toeristen? Dat kan met ‘Eliza was here’.

Die onlinereisorganisatie is gespecialiseerd in betaalbare, kleinschalige accomodaties: authentieke landhuizen, boerderijen en finca’s.

„Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf” is al enkele jaren een succesrijk motto in Nederland. ‘Eliza was here’ heeft nu ook een Belgische reissite en een kantoor in Antwerpen.

Bestemmingen: Algarve, Andalusië, Korfoe, Gran Canaria, Kefalonia, Kreta, Lefkas, Lesbos, Mallorca, Peloponnesus, Rhodos, Sardinië en Zakynthos. ‘Eliza was here’ regelt
voor u de vlucht, het verblijf en een huurwagen.

De organisatie is vernoemd naar de fictieve vakantieganger Eliza die alle accommodaties al bezocht heeft. Zij meldt persoonlijke ervaringen op de website. Ook de reacties van vakantiegangers vindt u er ongecensureerd.

Informatie
http://www.elizawashere.be

Anoniem zei

Heb zojuist een weekendje Parijs gewonnen . Ik heb de tckets en de reservatie al binnen. Als je ook wil winnen gewoon aanmelden op hun nieuwsbrief.
[url=http://www.vakantiestart.info]
vakantiestart[/url]

Naomi zei

Twan! Gaat fantastisch of niet :D? Fijn om te lezen dat je zo geniet. Aan de ene kant is het maar goed dat er niet meer zo vaak een berichtje van je wordt gepost, betekent dat het goed met je gaat :).

Kus, Naomi